promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy néz ki érdekes folytatást kap a Django elszabadul
Borítókép:  The Weinstein Company
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz mit kezdeni az első befutott információval, de Tarantino valószínűleg ebben sem fog hibázni.

Most mindenki Quentin Tarantino legújabb filmjére, vagyis a Volt egyszer egy Hollywoodra vár, aminek a magyar premierje augusztus 8-án lesz. A rendezőnek még előfordulhat, hogy lesz dolga vele, mivel kijelentette, lehet újra fogja vágni az alkotást. Nem elvenni akar belőle, hanem épphogy hozzátenni, vagyis kibővíteni még jelenetekkel a filmet.

A bővítés az most nagyon megy neki, mivel nem rég látott napvilágot a Netflixen az Aljas nyolcas minisorozat változata, rengeteg plusz jelenettel, és a Django elszabadul is fog kapni egy rendezői változatot a Volt egyszer egy Hollywood megjelenése után.

A Django projekt közben úgy néz ki nem csak plusz jelenteket kaphat, hanem egy folytatást is. A hír a Collider információiból származik, tehát nem tűnik kacsának.

A folytatás évekkel később játszódna az első rész után, és a Django/Zorro képregényt dolgozná fel. Tehát utóbbi csatlakozna klasszikus hősként a filmhez, vagyis inkább Django Zorro-hoz, akinek a testőre lesz. Összefogásuk során a helyi indiánokat is fel akarnák szabadítani a rabszolgaságból.

Tarantino állítólag Jerrod Carmichael komikussal együtt írja a forgatókönyvet, az meg majd később kiderül, tényleg lesz-e belőle valami.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás