promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Roman Polanski felesége nekiment Quentin Tarantinónak
Borítókép:  Brad Pitt, Quentin Tarantino, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio a film cannes-i bemutatóján. Forrás: AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino új filmjéről ódákat zengenek, ám Polanski jelenlegi felesége megorrolt a sztárrendezőre.

Cannes-ban bemutatták Quentin Tarantino tizenegyedik filmjét (ha a részben általa rendezett Négy szobát is idevesszük), a Once upon a time...In Hollywood című alkotást. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a rendező szokatlan módon tiltakozott a spoiler veszély ellen.

A francia filmfesztiválon történt bemutatóval – hét perces tapsvihart kapott a mozi – egyidőben megérkezett a második előzetes is.

„Ebben a trailerben végre feltűnik Al Pacino is, aki egy menő producert és Dalton ügynökét alakítja majd. Ugyebár Rick Dalton karakterét Leonardo DiCaprio teszi majd feledhetetlenné, aki egy bukott westernsorozat-hős, ezért be akar törni Hollywood filmes világába. Mellette lesz végig a dublőre és kaszkadőre, Cliff Booth, vagyis Brad Pitt. Kéz a kézben járnak, mert ha Ricknek van munkája, akkor bizony Cliffnek is. Bár a film központi témája az, hogyan is boldogulnak, de ott lesz mellettük Margot Robbie is, aki Sharon Tate-et játssza. Ő Roman Polanski filmrendező felesége volt, akivel közös gyermeküket várták. 1969-be megyünk vissza, amikor is Charles Manson hippivezér hívei lemészárolták őt és sok más barátját a villájában. Nagyon kíváncsiak vagyunk ezt Tarantino hogyan fogja előadni, de le fog esni az állunk a végén, annyi biztos. Charles Mansont Damon Herriman alakítja, aki sejtelmesen integet és mosolyog az előzetesben”

– jegyezte meg korábban kollégám.

Ennek kapcsán szólalt meg Roman Polanski rendező felesége, Emmanuelle Seigner, aki szerint Tarantino csak felhasznált egy szörnyű gyilkosságot, miközben semmibe veszi azok érzéseit, akik érintettek voltak.

„Nem a filmmel van bajom. Csak az zavar, hogy (Hollywoodot) nem zavarja, hogy egy ilyen tragikus eseményt állítanak a film középpontjába, amely Romanról és az ő személyes tragédiájáról szól. Csak az üzlet érdekli őket, miközben (Polanskit) kitaszították maguk közül, és még a film kapcsán nem is konzultáltak vele.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás