promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egész nyáron sztárparádéval vár minket a Balaton
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több mint 1,2 millió fesztiválturistát várnak a negyven eseményt átfogó MOL Nagyon Balaton programjaira a szervezők.

A Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon péntek este José Padilla fellépésével hivatalosan is elrajtol a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat, és a Punnany Massif koncertjével megtartják az első WOW Hungary Kompkoncertet is, amelyet június 7-én a Quimby, június 21-én Rúzsa Magdi, szeptember 7-én pedig Majka fellépése követ majd a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) Tihanyról és Szántódról induló, majd a tó közepén összekapcsolódó kompjain.

A BAHART negyedszer rendezi meg Siófokon a Nemzeti Regattát, Magyarország településeinek vitorlás fesztiválját június első hétvégéjén ingyenes koncertekkel, és idén a Balatonnál, Zamárdiban rendezik meg július 13-14-én a Red Bull Air Race futamát is.

A kultúrára szomjazókat a balatonföldvári Kultkikötő több mint 200 programmal várja, és idén is megrendezik a Klassz a pARTon! nevű nyáresti komolyzenei koncertsorozatot. Huszonnyolcadik alkalommal tartják meg július 19. és 28. között a Balaton legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön közel 1500 programmal.

A fesztiválok sora június 19. és 24. között az egyik legnagyobb magyarországi önismereti és életmódfesztivállal, az Evernessel kezdődik Alsóörsön.

Július 3. és 7. között Zamárdiban a Balaton Soundon, Európa legjobb vízparti fesztiválján olyan világsztárok lépnek fel, mint Armin Van Buuren, a The Chainsmokers, DJ Snake, J Balvin, a Future, G-Eazy, Marshmello, Sean Paul, Tiësto, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Jess Glynne, Rudimental és a KSHMR. Július 5. és 7. között a KeszthelyFest magyar könnyűzenei csapatokkal várja a szórakozni vágyókat.

A következő héten a 16. VeszprémFesten Caro Emerald, a UB40 Feat. Ali & Astro, valamint Katie Melua is színpadra áll, és szintén Veszprémben rendezik július 17. és 20. között a Veszprémi Utcazene Fesztivált is.

Augusztus elején a Paloznaki Jazzpikniken olyan előadók lépnek majd fel, mint Rick Astley, a The Jacksons, a The Brand New Heavies, a Maceo Parker, Adani & Wolf, a Peet Project, Little G Weevil és a Silhouette & Vinx.

A nyarat hagyományosa a STRAND Fesztivál és a B my Lake zárja Zamárdiban. A STRAND Fesztivál augusztus 20-án a Balaton legnagyobb tűzijátékával, valamint a Petőfi Zenei Díj gálaműsorával és John Newman fellépésével indul, majd augusztus 24-éig olyan világsztárokat hallhat a közönség, mint a Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Jonas Blue, a Sigma, a Modestep és az Ofenbach.

Visszatér Zamárdiba a B my Lake, ahol az elektronikus zene kedvelőit mások között Adam Beyer, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Chris Liebing, Dax J, a Mind Against, a Pan-Pot és a Tale Of Us várja.

A kétnaposra bővülő Balaton Pikniken a balatonboglári Gömbkilátónál szeptember 13-14-én fellép Róisín Murphy, a Morcheeba, José González, Nicola Conte & Spiritual Galaxy, Bebel Gilberto, Gilles Peterson és a Nubiyan Twist.

A programsorozat szervezőivel együttműködik a BAHART, a Balatoni Kör és a Magyar Turisztikai Ügynökség is, május utolsó hétvégéjére pedig megjelentek az ingyenes országos terjesztésű Balaton Magazin mellett a megújult Best of Summer kiadványok és a 100 jó hely a Balatonon című kalauz is – közölték a szervezők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás