Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a szlovák Trónok harca

Jön a szlovák Trónok harca

Zene, Film & Kultúra

Jön a szlovák Trónok harca

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:29

A TV JOJ nevű kereskedelmi televízió már forgatja a „szlovák Trónok harcaként” beharangozott Szlávok című történelmi fantasy sorozatot. A költségekkel nem spórolnak.

A TV JOJ Szlávok (Slovania) címmel történelmi kalandfilmsorozatot forgat, mely a szláv mitológia és történelem elemeit fogja ötvözni fantasy formában. A kereskedelmi televízió a ma7.sk beszámolója szerint a hihetelen népszerűségnek örvendő Trónok harcához hasonlítja a készülő sorozatot.

A készítők a 6-7. századi Kárpát-medencébe akarják visszaröpíteni a nézőket, s az ottani lakosok mindennapi életét szeretnék bemutatni. A sorozatban feltűnik majd egy frank kereskedő, Szamo is. Ebben az időszakban a Kárpát-medence az avarok fennhatósága alatt állt, a szlávok ekkoriban telepedtek meg a mai Szlovákia területén.

A részeket több országban forgatják majd – jelenleg Észak-Ukrajnában dolgoznak –, a költségeken nem spórolnak, közel 3,6 millió eurójuk van rá. 12 epizódot terveznek.

A sorozat rendezője Peter Bebjak, számos neves szlovák színész is van a stáblistán, mint Zuzana Fialová, Juraj Loj, Andrej Hryc vagy Dušan Cinkota.

Borítókép: miestopremuza.joj.sk