promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Jon teljesen kiakadt
Borítókép:  inverse.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Véget ért, de még jó ideig beszédtéma lesz a nyolc évadon és hetvenhárom részen át tartó Trónok harca sorozat, amely minden idők egyik legnépszerűbb tévés alkotásává nőtte ki magát. Az utolsó évad azonban annyi negatív kritikát kapott, amennyire talán maguk a készítők és a szereplők sem voltak felkészülve. Utóbbiak közül Kit Haringtont különösen rosszul érintette a sok pocskondiázás.

Magyar idő szerint hétfőn hajnali 3 órakor vetítették le a Trónok harca nyolcadik évadának utolsó részét. A befejezés azóta is borzolja a kedélyeket, sok rajongó annyira csalódott, hogy a teljes szezon újraírását követelik, és ezért már petíciót is indítottak, amelyet eddig több mint egy millióan írtak alá.

Az elégedetlenség jól látszódik a sorozat IMDb értékelésén is, hiszen a megszokott 9/10 helyett, most 4,4-es átlagnál tart a befejező évad.

A Trónok harca csalódott nézői annyira elárasztották az internetet a helyenként nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásaikkal, hogy ezt már a szereplők sem tudták szó nélkül hagyni.

A sorozat Sansa-ja, Sophie Turner a New York Times-nak úgy nyilatkozott, hogy rendkívül méltatlannak érzi az emberek negatív kritikáit, mert rengeteget és nagyon keményen dolgoztak a befejezésen. Szerinte nem fair, hogy csak azért, mert a rajongók nem azt látták viszont a képernyőn, amit akartak, szeméthez hasonlítják a munkájukat.

Forrás: Syfy Wire

 

Havas Jon, azaz Kit Harington már nem volt ilyen finom és egyszerűen elküldte a kritikusokat melegebb éghajlatra.

„Úgy gondolom, hogy mindattól függetlenül, ki mit gondol erről az évadról – még csak nem is mélyen elmerülve a kritikák között –, ha valaki fél órát szán rá, hogy írjon egy kritikát, s mondjon egy ítéletet egy teljes évadról, az meg***  magát. Mert én pontosan tudom, hogy mennyi munka van mögötte.”

A színész az Esquire magazinnak mondta a fenti sorokat, amit aztán később töröltek, de addigra már sok hírportál átvette, így most a megosztó befejezés mellett, ez is borzolja a kedélyeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás