promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már mindannyian tudjuk, hogy mit érezhetett Havas Jon szerelme
Borítókép:  Jeff Spicer/Getty
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rose Leslie már év eleje óta tudta a Trónok harca befejezését. Akkor tarts velünk, ha te is tudod.

Éreztem, hogy újra elő fogom venni ezt az esetet, mert annyira beindult a fantáziám anno, hogy vajon mit hallhatott Leslie a Jon Snowt alakító Haringtontól. A színésznő a sorozatban Ygritte karakterét öltötte magára, és nem csak ott lobbant fel a tűz kettejük között, hanem a való életben is, így össze is házasodtak.

Ygritte már a negyedik évad végén meghal, így ő már egyáltalán nem volt a finálé részese, míg sokak örömére Jon Snow igen, így Kit tudta, miként fog zárulni a széria.

Leslie rá is kérdezett egy nap, hogy na, mi lesz a vége? A színész elmesélte neki, de Rose ezután három teljes napig nem szólt hozzá. Kit rá is vágta egy rádiós interjúban, hogy „de hát ő kérdezte!”.

Most már tudjátok, hogy mit érezhetett, de szerintem inkább borította ki Daenerys lépése, mint maga a férje sorsa. Vagy lehet azért nem szólt Kithez három napig, mert annyira elégedetlen volt a zárással, mint ti? Ezt már tényleg tőlük kellene megkérdezni.

Különben nekem az utolsó résznél nem volt semmi hiányérzetem, de tény, hogy mindenki nagyobb csavarokra készült. Ezt úgy lehetett volna nagyon ütősre megcsinálni, ha az HBO egybefűzi az 5-ik és 6-ik részt, így egy óriási filmszerű lezárást kaptunk volna. Azonban a nézettség ezt megkövetelte. Most irigylem azokat, akik egybe nézhetik meg az évadot, és szomorú vagyok, hogy én ezt nem tehettem meg. Nagyobb élményben lesz részük, ebben biztos vagyok.

Kit Harington és Rose Leslie meg már boldogan hűsölhetnek, mivel utóbbi már kikeseregte magát a zárás miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás