promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új Slipknot klip
Borítókép:  Slipknot offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik a csapat hatodik stúdióalbuma, amihez begördült az első klip.

A rajongók közel öt éve várnak az amerikai metal együttes hatodik stúdióalbumára. A „We Are Not Your Kind” nevezetű korongon 14 darab új szerzemény lesz, amiről a Unsainted-et már lehet is tesztelni, persze videóval együtt. A klip a banda saját munkája, a rendezésért Shawn Crahan alapítótag felelt.

A friss album még messze van, azonban a gitáros, Jim Root nyilatkozott róla egy nyúlfarknyit:

„Erre a munkára szántuk eddig a legtöbb időt. A felvételek készítése során azok az előadók inspiráltak a leginkább, akik nem csak egy-egy dalt készítettek, hanem teljes albumokat. Míg a zeneipar egyre inkább a single irányába fordul, mi szeretnénk továbbra is teljes lemezekkel dolgozni, olyan élményt adni, ami az elejétől a végéig kitart.”

Tényleg egyre divatosabb a single irányzat, de hála égnek az olyan nagy csapatok, mint a Slipknot, még kitartanak amellett, hogy a stúdióalbumok valóban egyedülálló élményt tudnak adni.

Az augusztus 9-én debütáló „We Are Not Your Kind’ előrendelése már megindult. Azonban jó hír a fanoknak, hogy a csapat idén érkezik a VOLT Fesztiválra, ahol biztosan hallhatnak pár új dalt is a lemezről. A Slipknot előtt is sztárparádéval vár a nagyszínpad, mivel Cypress Hill és Papa Roach konci is lesz azon a napon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás