Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nálunk is hamarosan milliárdos lesz a Bosszúállók: Végjáték

Nálunk is hamarosan milliárdos lesz a Bosszúállók: Végjáték

Zene, Film & Kultúra

Nálunk is hamarosan milliárdos lesz a Bosszúállók: Végjáték

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:02

Nagyon közel áll az egymilliárd forintos bevételhez a Marvel alkotása.

A Bosszúállók: Végjáték történelmet írt. Már az első héten átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, majd a következő héten rátett egy ugyanolyan lapáttal, és átlépte a kétmilliárdot. Pedig mindenki számított a visszaesésre, ahogyan lenni szokott, de ez nem történt meg. Ezzel pedig hamarosan a sarkában lesz a világ legtöbb bevételt hozó filmjének, vagyis az Avatarnak.

Nálunk is szépen termel a Végjáték, most hétvégén is 141 ezren ültek be rá, míg az össznézőszám hazánkban 625 ezer nézőnél jár. Tavaly a Bohém Rapszódia volt a legsikeresebb film hazánkban 643 ezer nézővel, de ezt simán be fogja hozni.

Attól is egy hajszál választja el, hogy nálunk is milliárdos legyen. Jelenleg 985 millió forintos bevételnél tart, és ezen a héten azt a 15 milliót bőven meg fogja keresni még.

Érdekes, hogy a romantikus filmek nálunk nagyon mennek, és a csajok imádnak rájuk beülni a moziba. Bár most egy kollégám azt mondja mellettem, hogy csak azért, mert a pasijukat is elrángatják. Premierbe érkezett meg a Két lépés távolság, ami majdnem 27 ezer nézővel landolt a második helyen. Amúgy jók a visszajelzései, csajokat és pasikat egyaránt meg tud biztosan ríkatni.

A bronzérmes a Csodapark című családi animáció lett, 13 ezren ültek be rá, de össznézőszámban 63 ezernél jár. Igen, múlt héten ő volt az ezüstérmes bőven.

Borítókép: IMDb