promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak nem a Bosszúállók: Végjátékot nézték meg a legtöbben?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy hétvége alatt lépte át az egymilliárdos bevételt.

Akik minden héten figyelik a mozis bevételi mustránkat, azok jól tudják, hogy egy nagyobb durranásnál már az is jó, ha bőven százmillión felül teljesít a film egy hétvége alatt. Ilyenkor lehet izgulni melyik blockbuster film fut be az első helyen, de hát ez most nem volt kérdés, hogy a Bosszúállók: Végjáték lesz. Ráadásul Amerikában a második helyen is egy Marvel-alkotás van, mivel sokan még mindig beültek a Marvel Kapitányra, ami így 8,1 millióval ezüstérmes lett.

A Marvel Kapitánynak sok időbe telt, amíg beléphetett a milliárdos klubba, ami nagyon nagy szó. Hét olyan alkotása van a Marvelnek, akik túllépték ezt a bűvös számot. Eddig a Fekete Párducnak, a Vasember 3-nak, az Amerika Kapitány: Polgárháborúnak és persze mind a három Bosszúállók filmnek sikerült ezt elérnie.

Nos, a Bosszúállók: Végjáték ezt megcsinálta egy hétvége alatt, mivel 1,2 milliárdos világbevételt termelt. Ezzel természetesen rekorder. Amerikában és Kanadában 350 milliót hozott, Kínában 330,5 milliót, míg a világi többi részéről 640,5 millió dollár futott be a kasszájába.

A harmadik helyen Amerikában A gyászoló asszony átka című horror áll 7,5 millióval, de ugyebár ezt már bemutatták a múlt héten, amikor aranyérmes lett. Érthető módon egy premier se mert most előbújni, de hát felesleges is lett volna.

A kétmilliárdos bevétel már tuti meglesz a Végjátéknak, ami eddig csak a Bosszúállók: Végtelen háborúnak sikerült a Marveltől. Ezzel anno a negyedik kétmilliárdos alkotás lett a világon, amik között ott van még az Avatar, a Titanic és a Star Wars: Az ébredő Erő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás