promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem jönnek az emlékek a Trónok harcáról?
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az IGN összefoglalta a Trónok harca eddigi évadának történéseit.

Amikor beszélgetek a barátaimmal a szériáról, sokan felhozzák, hogy annyi minden történik, hogy rengeteg fordulatra nem emlékeznek, nem csak úgy a sorozatból, de olykor már az előző évadból. Persze nem azok, akik már ötször megnézték az ismétléseket és a könyvet is olvasták.

Ahogy a készítők is elmondták, a Trónok harca egy hatalmas film, és biztosan meg fogom egyszer lépni, hogy egyben nézem meg az egészet, mert teljesen más élményt adna. Lehet sokan tartottak most maratont a hétvégén. Az HBO3 az én szolgáltatómnál például kódolatlan volt, de lehet mindenhol. Arra az időre volt az akció, amíg leadták rajta az összes eddigi Trónok harca részt.

Van, akinek erre nincsen ideje, és meg is értem. Rájuk gondolt az IGN, amikor elkészítette az összefoglalót. Mindegyik évadot kicsivel több, mint 5 percbe sűrítik bele, így 40 perc alatt szinte az egész szériával képbe lehet kerülni. Ha a felvezetéseket áttekeritek, még annál is kevesebb. Remek emlékidéző ez azoknak, akik végignézték a hét évadot, de kicsit homályosak számukra a történések.

Első évad

Második évad

Harmadik évad

Negyedik évad

Ötödik évad

Hatodik évad

Hetedik évad

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás