promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját sorozatot kap Sólyomszem
Borítókép:  Marvel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arról már írtunk korábban, hogy a Netflix teljesen kinyírta a Marvel sorozatokat, és végül a The Punisher és a Jessica Jones is kaszát kapott. Ez érthető, mert a legnagyobb streaming szolgáltató gyakorlatilag már-már fuldoklik a tartalmakban. A Marvel ezután a Disney-féle Huluval került jó barátságba, és a Sólyomszem sorozat is cég közeli lesz, mivel a Disney+-on fog debütálni.

A nagykutyák közül persze még senki sem erősítette meg a széria érkezését, de a Variety már tud róla, hogy belekezdtek, és ha ők ebben a kategóriában leírnak valamit, akkor azt nyugodtan lehet készpénznek venni.

Ugyebár Jeremy Renner által alakított Clint Bartonnal, azaz Sólyomszemmel a Bosszúállók: Végjátékban is találkozunk, az állítólagos minisorozat pedig az ő búcsúját meséli el, mivel átadja a helyét egy fiatalabb karakternek, Kate Bishopnak. Kate később csatlakozik a Young Avengers csapatához is, persze csak a képregényben, de hát ebben a témában is ki tudja még, hogy mit hoz a jövő. Lehet lesz egy fiatal Bosszúállók-film vagy széria.

Hasonló 6-8 részes minisorozatot kap majd a Skarlát Boszorkány, Vízió, illetve a sokak által imádott Loki is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás