promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kinyírta a Marvel-sorozatokat a Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legnagyobb streaming szolgáltatónak van mire koncentrálnia, így inkább a Marvel szériáiból nem kérnek tovább.

A Marvel és a Netflix első gyermeke a Daredevil volt még 2015-ben, és attól, hogy jól indult a kapcsolat, és a nézőszámra se volt panasz, elég hamar elválnak az útjaik. A Netflix nem bírta, a Marvel volt elégedetlen? Ezt majd egyszer lehet megtudjuk, de most az a lényeg, hogy úgy döntöttek, mindenkinek jobb a másik nélkül, így a streaming szolgáltató elkaszálja a Marvel utolsó túlélőit is. Mondjak egy borzalmas hasonlatot? Előre is bocsánat érte. Most a Netflix lett Thanos, és csettintett egyet: sziasztok karakterek!

A lefejezések már tavaly elkezdődtek, elköszönt a Luke Cage, a Daredevil és az Iron Fist is. Most már az is biztossá vált, amit amúgy sejteni lehetett, hogy a The Punisher és a Jessica Jones is kaszát kap. Talán itthon az előbbi volt a népszerűbb. A Megtorlót alakító Jon Bernthal köszönetet is mondott a rajongóknak, és azt is hozzátette, hogy megtiszteltetés volt a karakter bőrébe bújni.

A Jessica Jones nézőknek azonban van egy jó hírünk: mivel a harmadik évadot már leforgatták, így az idén még mindenképpen bemutatásra kerül, tehát vele még találkozhatnak a fanok.

A Marvel nem tökölt sokat, de a Disney-féle Hulu sem. A Netflix egyik nagy konkurense kijelentette, hogy ők bizony tárt karokkal várják a képregénykiadó szériáit, sőt, még lehet az elkaszáltakból is átvennének párat, ha erre lehetőség adódik. Ez érthető is, mivel a Hulu építkezésben van, így minél több sorozatra van szüksége, míg a Netflix már amúgy is fulladozik bennük. Képtelenség már követni őket, annyi minden jön ki.

Új animációs Marvel-sorozatok, amik már biztosan érkeznek a Huluhoz, az a M.O.D.O.K., Hit-Monkey, a Tigra & Dazzler Show, és a Howard, a kacsa. Természetesen ezek mind a felnőtteket célozzák meg. Hogy mi jön még, az a jövőben kiderül, de egy biztos, a Hulu és a Marvel most nagyon jól meglesznek egymással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás