promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Peppa malac és a horror
Borítókép:  Financial Times
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyerekeket Peppa malacra vitték, de a mozi a vetítés előtt horrorok előzeteseit rakta be. Volt sírás rendesen.

Akinél van kisebb lurkó a családban, annak nem kell bemutatni Peppa malac hatását. Ha megjönnek a bátyám gyerekei, gyakorlatilag az az első kérdésük, hogy nézhetnek-e Peppa malacot. Az összes rész megvan, szóval általában mehet a maraton. Olyan ez, mint amikor engem letettek a Cartoon Network elé, és szinte ott tudtam maradni egész nap. Igen, akkor még jó volt. A lényeg, hogy a malacok a 6 éven felüli korosztályt már nem igen kötik le.

Szóval ilyen kisebbeket vittek a Peppára az Angliában lévő Ipswichben, de az Empire Cinema erősen megkavarta a dolgokat, mivel a malac család előtt horrorok előzeteseit kezdték el vetíteni. A moziknak ugyebár erre figyelni kell: ha korhatáros filmre ülünk be, akkor találkozhatunk korhatáros előzetessel, ha egy mesére, akkor nagyon nem. A mostani blokkot valószínűleg egy Kedvencek temetője, vagy a Mi elé szánhatták. Mindenki tapasztalta már, hogy ha horrora ül be, akkor a hype filmek mellé a műfajból is kap legalább egy darab előzetest.

De nézzük, hogy miket láttak szerencsétlen porontyok, hátha valamelyikhez kedvet kapunk. Mindkettő előzetesével én foglalkoztam anno, nyerő párosítás.

Az egyik a Brightburn, amit James Gunn és csapata rakott össze. Egyértelműen ez volt a parásabb. Itt gyakorlatilag a Superman sztorit alakítják át úgy, hogy mi lett volna, ha a zaklatott kisfiú az erejét rosszra használná fel. Főleg a maszktól kaptak frászt a gyerekek, de amúgy is elég félelmetes az előzetes.

A másik a MA, ahol Octavia Spencer alakít egy tébolyult nőt, aki megszívat jó néhány fiatalt. Ez alapból tini-horror, szóval ebben nincsenek nagyon kiakasztó jelenetek.

Az Empire Cinema szóvivője bocsánatot kért a történtekért, és elmondta, hogy kivizsgálják az esetet. Alapból nem sok kivizsgálni való van ezen. Valaki másik film elé szánt előzeteseket rakott be, és ennyi a történet. Remélem ez nem lesz akkora trauma nekik, mint amikor itthon élték át a gyerekek a Kacsamesék megszakítását. Ebben nekem nem volt részem, de biztosan borzalmas lehetett.

Gondolom kíváncsiak vagytok arra, hogy szegények sírtak-e? Hát igen, sírtak. Az egyik elkezdte, és jöttek a többiek. El lehet képzelni a szituációt. Reméljük felnőttkorukban már poénosan fognak visszaemlékezni erre az egészre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás