promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amikor Superman gonosz lesz
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Brightburn második előzetese, ami még kíváncsibbá tett mindenkit a sötét Superman sztorival kapcsoltban.

Az első előzetes már szépen felvezetett mindent. Lezuhan egy űrhajó egy farmon, amiben van egy kisfiú, akit a jószívű család befogad. Azonban, ahogy később kiderül, a jövevénynek különleges, emberfeletti képességei vannak. Gyakorlatilag sebezhetetlen, tud repülni, és még lézerfényt is tud kilőni a szeméből. Ismerős a történet? Igen, ez a Superman gyakorlatilag, de egy kis csavarral.

Sörözős filozófiai téma lehetne, hogy héj pajti, elgondolkodtál már azon, hogy mi lett volna, ha Superman gonosz lesz? Úúú, abszolút nem, tényleg, mi lett volna? Szerintem mi is semmi perc alatt egy konkrét univerzumot tudtunk volna építeni köré, de James Gunn most meg is csinálja. Ugyebár ő felelt A galaxis őrzői első két részéért, most pedig producerként szállt be az anti-superman filmbe. A forgatókönyvet a testvérei, Brian és Mark írták, míg a rendezői székbe David Yarovesky ült be.

A karakter, Brandon Breyer nem lesz egy Clark Kent. Őt teljesen elborítják a kapott adottságai, és az erejét rosszra kezdi el használni. Megtörténhetett volna, és ha elszabadul, akkor valahogy így kellett volna kinéznie, amiből egy szuperhősös-horror születik. Remélem, hogy a végén azért nem kryptonittal fogják legyőzni a kamasz gonoszunkat.

Az alkotás május 23-án debütál a hazai mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás