promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horribilis pénzekért árulják a Bosszúállók filmre a jegyeket
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jegyüzérek megtalálták a lehetőséget a Végjáték hisztériája körül.

Koncerteknél és nagyobb sporteseményeknél bevett szokás, hogy bizonyos jegyüzérek felvásárolnak annyi belépőt, amennyit csak lehet, majd ezeket borsos áron elsózzák az interneten. Filmeknél ez még szinte soha nem fordult elő, de most úgy látszik a Bosszúállók: Végjáték ebben is újat tud mutatni.

Ahogy korábban megírtuk, a filmre már megkezdődött a jegyértékesítés, és a rajongók Amerikában nagy portálok rendszereit omlasztották össze a rohammal. A többség nem akar várni, és már a premieren ott akar lenni. Ez az USA-ban április 26-án esedékes, de mi már 25-én beülhetünk rá.

Az eBay-en jelenleg van 20-30 ezer forintos jegy hétvégére, de akad 340 ezer forintért is a premier napjára. Aki mondjuk szeretne venni a premier előtti napra két darab jegyet, annak már 1 400 000(!) forintot kell érte kicsengetni.

Remélem, hogy nálunk senki sem adna ennyit érte. Egy koncert okés, mert egy banda nem tolja le ugyanazt a koncertet a közelünkben, és egy sportesemény is egyedi és megismételhetetlen, de azért csak örököltünk annyi türelmet, hogy tudunk várni 2-3 napot, amíg beülhetünk egy filmre. Amúgy komolyan jobban járnának az amcsik, ha elrepülnének hozzánk, és beülnének rá eredeti nyelven, ahol sosem szokott teltház lenni. Legalábbis általában, ám lehet, hogy most ezt is fel fogja forgatni a Végjáték.

Az alkotásra 2D, 3D, 4DX és IMAX formátumban válthatunk jegyet. Ha tehetjük, akkor az utóbbit érdemes preferálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás