promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszúállók: Végjáték – megindult a jegyértékesítés
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem csak Amerikában, hanem nálunk is be lehet szerezni az elővételes jegyeket.

Érdemes időben kapcsolni, ha valóban premierben akarjuk látni a Bosszúállók: Végjátékot, mivel az év egyik legjobban várt alkotásáról beszélünk. Persze év végén a Star Wars körül is nagy lesz a hisztéria, de most koncentráljunk a tavaszra.

Amerikában őrület volt, és a rajongók több nagy portál rendszerét is összeomlasztották, annyian akartak egyszerre lecsapni az elővételes jegyekre. Ez már nálunk is él, és több moziba, köztük a Cinema Citykbe is megválthatjuk a belépőt.

A film elérhető lesz 2D, 3D, 4DX és IMAX formátumban és persze rengeteg helyen eredeti nyelven felirattal fogják vetíteni azoknak, akik nagyon ódzkodnának a szinkrontól, ami amúgy egyáltalán nem rossz. Készüljünk fel a 182 perces játékidőre is, szóval valahogy ki kell bírnunk egy tartállyal a mozit. A literes colát most tessék elfelejteni.

Közben Marvel ott hergeli a rajongókat, ahol tudja, így most is bedobtak egy új TV-szpotot, amiben Thanos kijelenti, a munka el van végezve, ő pedig győzött, ami pedig ezután jön, azt kifejezetten imádni fogja. Csak ugyebár ehhez a kijelentéshez a Bosszúállóknak is lesz egy-két szavuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás