Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bosszúállók: Végjáték – megindult a jegyértékesítés

Bosszúállók: Végjáték – megindult a jegyértékesítés

Zene, Film & Kultúra

Bosszúállók: Végjáték – megindult a jegyértékesítés

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:33

Már nem csak Amerikában, hanem nálunk is be lehet szerezni az elővételes jegyeket.

Érdemes időben kapcsolni, ha valóban premierben akarjuk látni a Bosszúállók: Végjátékot, mivel az év egyik legjobban várt alkotásáról beszélünk. Persze év végén a Star Wars körül is nagy lesz a hisztéria, de most koncentráljunk a tavaszra.

Amerikában őrület volt, és a rajongók több nagy portál rendszerét is összeomlasztották, annyian akartak egyszerre lecsapni az elővételes jegyekre. Ez már nálunk is él, és több moziba, köztük a Cinema Citykbe is megválthatjuk a belépőt.

A film elérhető lesz 2D, 3D, 4DX és IMAX formátumban és persze rengeteg helyen eredeti nyelven felirattal fogják vetíteni azoknak, akik nagyon ódzkodnának a szinkrontól, ami amúgy egyáltalán nem rossz. Készüljünk fel a 182 perces játékidőre is, szóval valahogy ki kell bírnunk egy tartállyal a mozit. A literes colát most tessék elfelejteni.

Közben Marvel ott hergeli a rajongókat, ahol tudja, így most is bedobtak egy új TV-szpotot, amiben Thanos kijelenti, a munka el van végezve, ő pedig győzött, ami pedig ezután jön, azt kifejezetten imádni fogja. Csak ugyebár ehhez a kijelentéshez a Bosszúállóknak is lesz egy-két szavuk.

Borítókép: IMDb