promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legsikeresebb dalait frissíti fel Sting
Borítókép:  Sting offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kapunk egy remek „best of” lemezt a budapesti fellépése előtt.

A Police 1977-es megalakulása óta, Stinget több mint 100 millió eladott lemezzel a háta mögött napjaink egyik legikonikusabb előadójaként tartják számon. Nem is csoda, mert még belegondolni is nehéz, hogy mennyi kiváló dalt kaptunk tőle.

A 17-szeres Grammy-díjas énekes gondolt egy nagyot: mi lenne, ha a régi klasszikusokat kicsit új köntösbe bújtatnák. Mindenkit megnyugtatok, nem remixek lesznek, Sting csak a hangzást ülteti át 2019-esre, hogy minden szerzeménye úgy szóljon, mintha egy XXI. századi stúdióból gördült volna ki. A május 24-én megjelenő My Songs mindenben hű marad a régi felvételekhez, csak a hangzása lesz modern és fület kényeztető.

A My Songson olyan slágerek újragondolt változataival kedveskedik a rajongóinak, mint például az English Man In New York, a Shape Of My Heart, a Roxanne, vagy a Desert Rose.

A lemezen többek között Martin Kierszenbaum (Lady Gaga, Robyn) és Dave Audé (Bruno Mars, Selena Gomez) is közreműködik, a hangmérnök pedig Robert Orton volt (Lana Del Rey, Mumford & Sons).

Sting idén nyáron ismét visszatér Budapestre: július 2-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás