Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt a Ted Bundy-film második előzetese

Itt a Ted Bundy-film második előzetese

Zene, Film & Kultúra

Itt a Ted Bundy-film második előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:27

Mintha nem is ugyanazt az alkotást látnánk, mint az elsőnél.

Ég és föld, így lehetne leírni a két előzetes közti különbséget. Az elsőnél nagyon lazára vették a figurát, de a második már a mozi sötétebb elemeire is koncentrál. Lehetne úgy mondani, hogy az első trailer azt festi le, ahogy Ted Bundy élte meg az egészet: sztár, aki a Disney Worldnél is népszerűbbnek tartotta magát, és nem volt tisztában a tettei következményével.

A második már a belső szörnyetegre koncentrál, aki valójában volt: egy pszichopata sorozatgyilkos, aki megölt 30 nőt. Legalábbis Bundy ennyit vallott be, nyomozók szerint több áldozat lehetett, azonban erre talán már sosem derül fény.

A zene óriási, és talán még Zac Efronban is egyre jobban kezdünk el bízni, aki most valóban kiléphet a komfortzónájából, és valami új dolgot indíthat el ezzel.

Az alkotásban Jim Parsons, a mi kis Sheldon Cooperünk is tőle nem megszokott karakter bőrébe bújik. Ő egy Larry Simpson nevű ügyészt fog alakítani, akinek a való életben is köszönhetik, hogy elítélték Ted Bundyt. John Malkovich játssza a tárgyalást vezető Edward Cowart bírót, aki végül villamosszékbe küldte a médiafelhajtásnak köszönhetően sztárként kezelt gyilkost.

A tengerentúlon a Netflixen lesz elérhető az alkotás, mi azonban már május másodikától nézhetjük a mozikban. A magyar cím „Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány” lesz, szóval így kell majd kérni a jegyet.

Borítókép: IMDb