promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Májusban érkezik hozzánk a Ted Bundy-film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most már van hozzá szinkronos előzetes is kedvcsinálónak.

Már egy hosszabb cikkben kitárgyaltuk, hogy Zac Efron óriási lehetőséget kapott ezzel az alkotással, hogy a High School Musical egykori kigyúrt tinijeként végre kilépjen a szépfiú szerepből, na meg a bugyuta vígjátékokból.

Kérdés volt, hogy az „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” címmel mit kezdenek a magyar fordítók, de kiderült, hogy megtartották kacifántosnak. A magyar cím „Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány” lesz.

A tengerentúlon a Netflixen lesz elérhető az alkotás, mi azonban beülhetünk rá május másodikától a mozika. Szerintem Joe Berlinger olyan filmet rakott össze, ami megérdemli a szélesvászont.

Nem meglepő amúgy, hogy a Netflix lecsapott a mozira, mivel nemrég mutattak be egy zseniális dokumentumfilmet Ted Bundyról. A négy részes minisorozat körbeöleli az egész sztorit elejétől a végéig, szóval akik nem bíznak Zac Efronban, azok ebbe vessék bele magukat.

A filmet azonban szerintem nem érdemes kihagyni, mert olyan neveket is kapunk, mint Jim Parsons és John Malkovich, akik a tárgyalóteremben fogják megszorongatni a sorozatgyilkost, akárcsak a valóságban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás