promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonul Leonardo DiCaprio
Borítókép:  AFP/ANP/Robin Utrecht
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész kedvenc rendezőjével fog utoljára együtt forgatni.

Leonardo DiCaprionak elege lett a színészetből, és úgy érzi, hogy már mindent megmutatott magából, amit lehetett. Igazából meg is volt sértődve, hogy Martin Scorsese kihagyta őt a The Irishman-ből, de mégis vele akarja megcsinálni utolsó filmjét, amiben játszik. Leo úgy érezte, hogy Scorsesevel óriási dolgokat tettek le az asztalra, így vele is szeretné bezárni a kört. A rendező egyszerűen nem hiszi el, hogy a színész nem akar többet játszani.

„Volt egy kis nézeteltérés köztünk, hogy nem hívtam be őt a The Irishmanbe, de mondtam neki, hogy ezeket a színészeket digitálisan fel fogjuk újítani, olyan vének már. Téged hova újítsalak? Ehelyett óriási lehetőséget kap: eljátszhatja Theodore Roosevelt szerepét. Alig akarom elhinni, hogy ez lesz az utolsó”

– nyilatkozta a rendező a Cifrának, akik mindig az igazságot írják le, ami odaát van.

Karrierje elején kétszer jelölték Arany Málnára, de azóta van három Golden Globe-, és egy Oscar-díja is. A közönség imádja színészként, és szerintük nem igaz, hogy már megmutatott mindent magából. Los Angelesben több ezer rajongó el is kezdett tüntetni azért, hogy ne vonuljon vissza, mert vele sokkal kevesebb lesz Hollywood.

„Hát hova menne? Mit csinálna? Neki a vásznon van a helye! Én biztosan nem nézek több filmet, ha ő visszavonul. Fagyit fogok enni egész nap és DiCaprio ismétléseket fogok bambulni. Azt akarod, hogy elhízzak Leo? Kérlek, ne vonulj vissza!”

– mondta sírva Samantha Smith Cardinale, az egyik rajongója.

A Disney ebben persze már a lehetőséget látja, hogy elindítsanak egy DiCaprio csatornát, ahol egész nap interjúk, filmek, és érdekességek mennének a színészről, és Leo talán olykor főzhetne is.

Sokan gondolják úgy, hogy a színész visszavonulása csak valami fellángolás, azonban DiCaprio nagyon biztos a döntésében:

„Színészként már elértem mindent, amit szerettem volna. Most egy új világ nyílik meg előttem. Nem tűnök el, rendezni szeretnék. Egy filmsorozatot gondoltam ki, amiben A Madagaszkár pingvinjei a környezetvédelemért harcolnának. Felnőtteknek szánnánk, tehát erősen korhatáros lenne. Az első részben a pingvinek egy szívószál gyárost csinálnának ki.”

– nyilatkozta a színész a Cifrának, akik sosem hazudnának.

Nagyon sajnáljuk, hogy DiCaprio így döntött, de reméljük az utolsó alkotásai nagyot fognak ütni. Valamint ki tudja? Lehet egyszer visszatér…

Akinek nem esett volna le, cikkünk április elsejei tréfa, és megnyugodhattok, Leonardo DiCaprio nem fog visszavonulni. Miért is tenne ilyet a világ egyik legjobb színésze? Csináld úgy, mint a Promotions szerkesztősége, és ha kell, akár többszörösen nézz utána valaminek. Ne hagyd, hogy átverjenek álhír oldalak, és mindig a biztos forrást válaszd! Jelentsd, tiltsd, ignoráld ezeket. Ne csak egy tréfa legyen ez, hanem figyelemfelkétlés is: küzdjünk együtt az álhírek ellen!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás