Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem sok mindent kapunk a The Irishman kedvcsinálójában

Nem sok mindent kapunk a The Irishman kedvcsinálójában

Zene, Film & Kultúra

Nem sok mindent kapunk a The Irishman kedvcsinálójában

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:55

A színészeket például nem is látjuk, csak a hangjukat halljuk.

A teaser, azaz bevezető videóját nem vitte túlzásba a Netflix a The Irishman-nél, de legbelül tudják, hogy erre nincs is nagyon szükség, mivel még egy ilyen aprócska kedvcsinálóval is hisztériát tudnak kelteni. Már az is nagy szó volt, hogy Martin Scorseset, aki már nagyon régóta nem készített gengszterfilmet, rá tudta venni a Netflix, hogy a történelem egy lezáró darabkáját náluk készítse el.

Mint tudjuk, a régi jó páros, Robert De Niro és Joe Pesci is visszatér, akikből a rendező a Casinoban és a Nagymenőkben is mindent ki tudott hozni. Utóbbi ráadásul már visszavonult, csak Scorsese noszogatására tér vissza egy utolsó alkotásra. Ráadásul még hozzájuk csatlakozik Harvey Keitel és Al Pacino is.

A The Irishman felében a veterán színészek megfiatalítva lesznek láthatóak, a George Lucas által kitalált Industrial Light and Magic technikával.

A kedvcsináló nem ad nagyon semmit, csak hallhatjuk a színészeket beszélgetni, tehát konkrét jelenetet nem kapunk, az viszont kiderült, hogy ősszel érkezik a film. Persze a Netflix még ezzel is táncol az idegeinken, mivel nem adta meg a pontos dátumot.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria