promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kész a teljes névsor, ha VOLT-oznál
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A VOLT Fesztivál headlinerei már eddig is megvoltak, de innentől lehet szemezgetni, hogy melyik napra mennétek igazán, mert kész a teljes táblázat!

Szokás szerint a Telekom Nagyszínpadon lépnek fel a legnagyobb külföldi és hazai sztárok. Előbbiből olyan impozáns nevek érkeznek, mint a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy épp Parov Stelar. Ezen a színpadon ünnepli 30 éves születésnapját a Tankcsapda, és itt láthatja a közönség a Halott Pénz 15 jubileumi fesztiválshow-ját is.

A Petőfi Rádió Nagyszínpadán kaptak helyet a hazai kedvencek mellett a külföldi sztár DJ-k: zenekarával érkezik Jan Blomqvist, de jön Martin Solveig, Lost Frequencies, a Bladerunnaz hozza el Friction-t és a The Prototypes-t, de itt lesz látható LP és az Ugly Kid Joe is koncertje is.  

A Magenta 1 Színpadon lépnek fel az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzői és további hazai kedvencek, az utolsó napon pedig Kruder & Dorfmeister és a Kollektiv Turmstrasse zárja majd a programot.

A teljes programtáblát, ahol innentől egy szabad hely sincs, ide kattintva éritek el. Aztán lehet gondolkodni, hogy egy-egy napra, vagy mindenképpen az egészre akartok-e menni. Jó szemezgetést!

Aki most dönti el, hogy megy, az a kedvezményes  jegyekre április 12-ig tud lecsapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás