promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kijött az AK26 új száma: szétszakít, mint a Cosa Nostra
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Ádám (Giajjenno) és Molnár Miklós (Hiro) Pacino című darabja vegyíti a véletlenszerű Wikipédia-szócikkeket a rajos nézéssel és a stílusos környezettel.

Létezik, éldegél, de talán pontosabb, hogy hasít a magyar Youtube-szcénában az AK26. Azaz Molnár Ádám (Giajjenno) és Molnár Miklós (Hiro). A testvérpár 2011 óta zenél együtt és azóta olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Blöff, amelyből például kiderül, hogy Hiro pénze a kutyái alatt van. Ezen kívül a nótában felsorol egy halom ismert divatmárkát, illetve kiderül az is – miközben Hiro éppen a wc-n ül –, hogy: Tony Montana.

Most itt egy újabb darabjuk, a Pacino. Az olaszos címhez valamennyire hűek maradnak az alkotók, bár az azért komoly kulturális sokként éri az embert, amikor meghallja az első szavakat. Loca, loca – kezdi Hiro. Na, de gyorsan helyre kerül minden, jön egy kis felsorolás, ahogy azt például már a kedves hallgató a Blöffben is hallhatta. Sorban tehát  következő kifejezések hangzanak el:

  • Robert de Niro
  • Coca-cola
  • Del Piero
  • Cosa Nostra
  • Don Pietro
  • Róma, Róma

Majd kezdődik előlröl a felsorolás. Hogy mindenki jegyezze meg a sorrendet –ez fontos.

Azért is jó a klipp, mert rádöbbent minket arra, nemhogy ciki papucsot zoknival hordani, egyenesen vagány tett. Mi több, Giajjenno szettjét egy narancssárga futballsportszárral bolondítja meg – hiába nem követni, diktálni kell a divatot. Persze, erre a művész rá is fűz egy gondolatot:

„Uganúgy melegítőben jövök, s nem ingbe. Ezek meg nem értik hogy kerültünk a trendingbe.”

Hiro azt is elárulja, ha elmegy mulatni, nettó egy millió forintot ott hagy. Na, de mindegy is, ezt csak úgy mellékesen jegyzi meg. Biztos nem olyan fontos. A 3 perc 44 másodperces alkotás egy halom termékelhelyezést tartalmaz, amihez nagyon menő nézés társul. Igen, kérem, nézni is tudni kell.

Azért a vége fele, aki esetleg már megjegyezte volna a fentebb felsorolt szavakat, újabb adagot kap. Könnyedén csúszik be a szövegvilágba Carlos Santana, Monte Carlo, Mojito és Marlon Brando. Továbbá röpke földrajzórát is tart Hiro. Nézzék csak: Santa Monica, Andalúzia, Kuba, Barbados és Dominika, Rio, Brazília – vagy, ahogy Molnár Miklós szavalja: Domínika.

Ráadás is van. Mit ráadás, az alkotás fénypontja a furulyával hadonászó, arany ékszert (fuksz) viselő úriember. Kár, hogy csak egy-két snitt jutott neki. Ígéretes tehetségnek tűnik

Na, de ennyit a Pacinóról, amely vegyíti a véletlenszerű Wikipédia-szócikkeket a rajos nézéssel és a stílusos környezettel. Továbbiakat itt talál:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás