promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zöld utat kapott az új The Walking Dead évad
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tizedik évad még mindenképpen lesz.

Kicsit fogunk spoileresen is tárgyalni, szóval aki nagyon lassan halad a sorozattal, az most hagyja el a cikket. Bár van egy olyan érzésem, hogy a történésekről a többség már értesült, mint például arról, hogy Rick kiszállt a szériából, és úgy, hogy a készítők nem is ölték meg. Ő akaratán kívül elkerül egy másik csoporthoz, és ezt a világot három filmen keresztül akarják bemutatni.

A nézettség visszaesésére mindenki számított, a csatorna is, de még is igyekeztek jó irányba terelni a szériát az időugrással, és az új ellenséggel, aki a Suttogók csoportja lesz. Hogy drámaivá tegyék a belépésüket, megint kiírtak egy karaktert a 9. évad felénél, aki pont most kezdett volna érdekessé válni, de ez már csak így megy.

Pletykák röppentek fel, hogy még egy karakter távozhat a sorozatból a későbbiekben. Danai Gurira Michonne-t játssza a TWD-ben, és Daryl és Carol mellett szintén afféle irányítóvá lépett elő. Persze eddig is az volt, de Andrew Lincoln távozásával kicsit megbolydult ez a lista. Mondjuk, ahogy elnéztem, a rajongók népszerűségi listáján hármójuk közül ő csak bronzérmes lenne, de ettől még szükség van rá.

Ez még nem biztos, a The Hollywood Reporter cikkezik arról, hogy még nem tudtak megállapodni vele. Gurira több filmben szeretne játszani, így annyit kérne, hogy a stáb legyen kicsit rugalmasabb az ő beosztásával kapcsolatban. Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle!

A kilencedik évad második fele Amerikában február 10-én, míg nálunk február 11-én este debütál a RTL Spike-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás