Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Disznótoros és pálinkakóstoló a Magna Cum Laude jubileumi koncertjén

Disznótoros és pálinkakóstoló a Magna Cum Laude jubileumi koncertjén

Zene, Film & Kultúra

Disznótoros és pálinkakóstoló a Magna Cum Laude jubileumi koncertjén

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:19
A 20 éves jubileumi, Hússzal ezelőtt érkeztem címmel beharangozott koncert lázában ég minden Magna Cum Laude-rajongó, amióta a zenekar bejelentette, hogy a Papp László Arénában ünnepli két évtizedes fennállását a banda. A február 15-i eseményre még kaphatóak jegyek ezen a felületen keresztül.
A zenekar 1999 szeptemberében alakult és noha sikerei otthonról igencsak messzire repítette, máig Gyulát tekinti otthonának. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. A Magna Cum Laude már első kislemezeivel üstökösként robbant be a köztudatba és azóta is töretlenül halmozza sikereit. 20 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig és a határon túlra is. Lesták Marci billentyűs és Török Máté dobos immár évek óta stabil tagjai a csapatnak
– írja a Magna Cum Laude Facebook-oldalán.

A zenekar a közösségi felületén azt is kihirdette, hogy újraélesztenek egy korábbi sikeres hagyományt: disznótorossal és pálinka-kostolóval alapozhatják meg a jó hangulatot a rajongók az arénánál. Természetesen az ígéretnek megfelelően a húszéves MCL régi slágereket ugyanúgy előkap majd a repertoárból a színpadon, mint az újabb dalokat.

Az 1999 szeptemberében Mezőtúron, gyulai illetőségű fiatalokból megalakult zenekar Gyulai HÚSZfeldolgozó címmel elkészített egy válogatáslemezt is, melyen népszerű hazai előadók dalainak átiratait gyűjtötték össze a magnások.

(Promotions)

Borítókép: Fotó: tixa.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria