promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden popularitást félre dob a The Chemical Brothers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Tom Rowlands és Ed Simons által alkotott duó bár bedobott egy videót a mélyvízbe, amit alaposan ki is veséztünk. Ide kattintva tudjátok megnézni és meghallgatni a robot lázadást, akik csak bulizni akartak egy kicsit.

Már ekkor benne volt a levegőben, hogy a többszörös Grammy-díjas csapat az új albumot vezeti fel vele, de akkor még semmi infónk nem volt róla. Most már kiderült, hogy a kilencedik lemez címe No Geography lesz, és tavasszal lát napvilágot, amiről már kijött a második dal is, a MAH!

A The Chemical Brothers minden finomkodását félredobta. A Free Yourself nem igazán volt populáris track, és a régi kémiát hozta vissza, a MAH meg főleg nem az. Ez a jó értelemben vett beteg elektronika, ami gyógyítani tud.

A dalt a londoni Alexandra Palace-ban mutatták be először. A klipet is itt vették fel, ami teljesen vissza tudja adni, hogy milyen hangulat lehetett a koncerten. A rendezés és a vizualizáció is Marcus Lyall műve, ami egy őrülten beteg látomás. Az Electronic Beats embertestű kutyakirálynak mondja ki a főszereplőt, de szerintem ez még egy kutyafejnél is bizarrabb valami. Igazból nem is akarom megfejteni micsoda, de én imádom, aranyos!

Várjuk az új albumot, amit tényleg nem ajánlunk mindenkinek, csupán csak azoknak, akik valami elvont élményre vágynak. Most pedig jöjjön az a lény, aki megtáncoltatta Londont!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás