promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Talán hideg lenne odakint?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A fagyos arcú Mikkelsen ott ragad a sarkvidéken? Nem is lehetett volna tökéletesebb színészt találni erre a szerepre, mint a Hannibal sorozat főgonoszát.

A történet szerint az Északi-sarkon járunk, ahol a főhős lezuhan egy repülővel. Mindent nehezít, hogy vele van egy nő is, aki nem tud talpra állni, és sürgősen segítségre van szüksége. Eleinte megpróbálnak a repülőgép közelében maradni, de nem jön a segítség, így nincs más lehetőség, útnak kell indulniuk.

Ahogy az előzetesből kiderül, egy vérbeli túlélő filmet kapunk, és feszültségből sem lesz hiány, szóval tényleg jó melegben érdemes majd nézni. Első ránézésre sokkal realisztikusabb lesz az egész, mint A visszatérő. Félre értés ne essék, imádom, csak Sarkvidék (reméljük a fordítók nem adnak neki valami hülye magyar címet) sokkal életszerűbb. DiCaprio-nak járt érte az Oscar, és abban is biztosak lehetünk hogy Mikkelsen is jelölve lesz.

A tavalyi Cannes-i Filmfesztiválon már láthatták többen is a filmet, és a kritikusok nagyszerű alkotásnak tartották. Joe Penna még első filmes brazil rendező, néhány rövidfilmet tett le eddig az asztalra, de ha ez bejön neki, akkor simán belépőjegyet vált a nagy nevek közé. Már csak azért is le a kalappal előtte, hogy rá tudta venni Mikkelsent egy ilyen filmre, amit amúgy a jeges Izlandon forgattak, egyáltalán nem könnyű körülmények között.

Az Arcticot február 1-jén mutatják be Amerikában, és reméljük lesz hazai forgalmazója is a filmnek, mert nem nyáron szeretnénk megnézni DVD-n.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás