Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sosem néztek meg egy filmet ennyien egy hét alatt a Netflixen

Sosem néztek meg egy filmet ennyien egy hét alatt a Netflixen

Zene, Film & Kultúra

Sosem néztek meg egy filmet ennyien egy hét alatt a Netflixen

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:38
Josh Malerman szenzációs regényéből Susanne Bier rendezett egy mondhatni remek mozit, de a dán alkotót már támadják rendesen, mivel igen csak belenyúlt az alkotásba, legalábbis a végébe. Azt mondta nem akart komor befejezést, hogy a néző úgy álljon fel előle, hogy mindent sötéten lát, mivel ő nem hisz ebben. Szabad alkotás van, de akinek nincsen gyomra ehhez, az szerintem ne kezdjen bele egy ilyen filmbe.

A kritikusoknál is megosztó az alkotás, a nézők meg páran pampogtak azért, hogy milyen horror az, amiben nem mutatják meg a szörnyeket, de sok olyan kommentet is olvastam, hogy zseniális világvége témájú filmet kaptunk, és csillagos ötös az egész. Már elérhető, lehet tesztelni, véleményt mondani.

A Netflixezők többsége már meg is tette, mivel a Madarak a dobozban rekordot döntött. A szolgáltató a Twitteren jelentette be, hogy 45 037 125 ember látta a horrort egy hét alatt. Eddig egyik film se tudott náluk ilyen nyitányt produkálni, szóval friss aranyérmesünk van.

Az Entertainment Weekly jogosan tette fel a kérdést, hogy ebből a számból vajon hányan nem nézték végig az alkotást, de hát ezt sosem tudjuk meg.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria