Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra hazánkba látogat az egyik legjobb brit koncertzenekar

Újra hazánkba látogat az egyik legjobb brit koncertzenekar

Zene, Film & Kultúra

Újra hazánkba látogat az egyik legjobb brit koncertzenekar

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:18
A Kerrang! magazin által a közelmúltban a Legjobb Brit Koncertzenekarnak kikiáltott Architects történetét valószínűleg nem kell bemutatni a magyar közönségnek, hiszen az együttes már több alkalommal járt hazánkban, és csapot őrületes bulit. Tavaly az Akvárium Nagyhallját töltötték meg teljesen, jövőre pedig visszatérnek hozzánk.

Én először egy A38 koncerten találkoztam velük, és egyáltalán nem gondoltam volna, hogy nekem be fog jönni ez a stílus, viszont amit a srácok művelnek élőben, az valami elképesztő! Minden zenéjük teljesen átjött, és még azon is meglepődtem, hogy efféle zúzós zene ki tudja kapcsolni az agyam, de végül így lett.

Az itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő metalcore csapatot 2016-ban elképzelhetetlen veszteség érte. Tom Searle, a banda egyik alapítója, gitárosa, a dobos Dan Searle testvére fájdalmasan fiatalon, mindössze 28 évesen hunyt el rákban.
Végsősoron két választásunk volt. Vagy sajnáljuk magunkat, és elhisszük, hogy a világ egy szörnyű hely, és hagyjuk, hogy legyőzzön. Vagy engedjük, hogy inspiráljon minket ez az élet, amit Tom is akart volna, hogy éljünk. Nagyon aggódtam, hogy az emberek majd valamilyen lehangoló üzenetet éreznek ki ebből az albumból. Úgy éreztem, felelősségem, hogy megmutassam a fényt az alagút végén azok számára, akik szintén borzalmas dolgokon mennek keresztül
– mondta el nyolcadik nagylemezéről Dan, aki testvére elvesztését dolgozza fel az anyagon keresztül. Nagyon nehéz lehetett ezt az egészet rögzíteni, de a csapat így ki tudta adni magából minden dühét és bánatát.

A 2018 novemberében megjelent Holy Hell felvételei hat hónapon keresztül zajlottak, és egyfajta terápiaként szolgált az egész az Architects tagjainak, akik 2019 januárjától életük eddigi legtöbb állomásos Európa-turnéját jelentették be.

Jó hír a szomorkodóknak, hogy a nyári etapban végre Budapestet is útba ejtik a srácok, így eddigi legnagyobb szabású önálló koncertjükre készülnek hazánkban július 25-én a Budapest Parkban!

(Torony)