Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új dalt kaptunk a Follow The Flow frontemberétől

Új dalt kaptunk a Follow The Flow frontemberétől

Zene, Film & Kultúra

Új dalt kaptunk a Follow The Flow frontemberétől

Zene, Film & Kultúra

Promotions 20:58
A Follow The Flownak jól ment a szekér mostanság. Magyar nézői szavazatok alapján nem rég a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztesei lettek, szóval egyre szélesebb közönséghez jut el a zenéjük. Az egyik frontember, Szakács Gergő önállóan is szokott tevékenykedni, főleg ha személyesebb hangvételű zenékről van szó, mint mondjuk ez a mostani.

“Bár a dalt már akkor megírtam, amikor megtudtam, hogy nagypapám beteg, eddig mégsem jelentettem meg. Most viszont ennyi évvel később úgy éreztem, hogy méltóképp tudok megemlékezni róla, és olyan felvételt és videót tudok hozzá készíteni, ami minőségben is megállja a helyét és azt tudom megvalósítani, amit megálmodtam. A dalban sok a rap rész, mert annak idején mindössze 20 perc alatt gurult ki belőlem. Ez egy ösztönös reakció volt, és ezen nem akartam változtatni utólag sem” - mesélte Gergő a dal születéséről.
 
A klipet ketten forgatták, a rendező Nagy Bence mellett maga Szakács Gergő is drónozott, bemutatva a Hámori-tó menti táj klasszikus őszi színeit.

Igazából mást nem is nagyon kell ehhez hozzáfűzni: hallgassuk, szeressük!

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria