promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új dalt kaptunk a Follow The Flow frontemberétől
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Follow The Flownak jól ment a szekér mostanság. Magyar nézői szavazatok alapján nem rég a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztesei lettek, szóval egyre szélesebb közönséghez jut el a zenéjük. Az egyik frontember, Szakács Gergő önállóan is szokott tevékenykedni, főleg ha személyesebb hangvételű zenékről van szó, mint mondjuk ez a mostani.

“Bár a dalt már akkor megírtam, amikor megtudtam, hogy nagypapám beteg, eddig mégsem jelentettem meg. Most viszont ennyi évvel később úgy éreztem, hogy méltóképp tudok megemlékezni róla, és olyan felvételt és videót tudok hozzá készíteni, ami minőségben is megállja a helyét és azt tudom megvalósítani, amit megálmodtam. A dalban sok a rap rész, mert annak idején mindössze 20 perc alatt gurult ki belőlem. Ez egy ösztönös reakció volt, és ezen nem akartam változtatni utólag sem” - mesélte Gergő a dal születéséről.
 
A klipet ketten forgatták, a rendező Nagy Bence mellett maga Szakács Gergő is drónozott, bemutatva a Hámori-tó menti táj klasszikus őszi színeit.

Igazából mást nem is nagyon kell ehhez hozzáfűzni: hallgassuk, szeressük!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás