promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rod Stewart 73 évesen sem tud leállni
Borítókép:  foxnews.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Rod Stewart nevét még akkor is ismernünk kell, ha még nem is csípjük annyira a zenéjét. Karrierje során 200 milliónál is több lemezt adott el, és olyan rajongótábort tudhat magáénak, amely egész életét és zenei pályáját hűségesen végigkíséri.

A díjaiból és elismeréseiből annyi van neki, mint égen a csillag: kétszer is beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be, 2016-ban pedig Vilmos herceg ütötte lovaggá.

„Mindig is úgy éreztem, hogy csak néhány barátomnak írom az albumokat, ezért is lettek ennyire intimek ezek a felvételek” – nyilatkozta a művész saját munkásságáról.

A 13 új dal (a deluxe kiadáson 16) egyszerre érzelmes és önreflexív – rajtuk keresztül minden eddiginél közelebb kerülhetünk az énekes lelkivilágához. Az elsőként megjelent, Didn’t I című kislemez dala például őszintén vall arról, hogy a drogproblémák milyen sérelmeket okozhatnak egy szülő számára.

A „Blood Red Roses” alkotói folyamatában fontos része volt Rod Stewart jobbkezének, Kevin Savigar zongorista-zeneszerző-producernek is, aki együtt dolgozott többek között George Harrisonnal, Marilyn Mansonnal és Bob Dylannel is.

 Az így született új dalokkal az akusztikus népzenétől a popon és r&b-n át egészen a rock ’n’ roll és a szerelmes balladák világáig kalandozhat a hallgatóság. Most már nincs más hátra, kezdjétek el tesztelni!

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás