promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ed Sheeran lett a 2019-es Sziget első húzóneve
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ed Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azóta bezsebelt több mint 100 zenei díjat, köztük négy Grammyt, számait többmilliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. A Shape of you-t például majd’ 4 milliárdszor, nem beszélve arról, hogy tavaly ő volt a világon a legtöbb eladást produkáló zenész. A Grammy-díjak mellett ott van a vitrinben négy Ivor Novello-díj, öt BRIT Awards, hat Billboard Awards és tavaly a Brit Birodalom Rendje tagja is lett, ez utóbbi elismerést a zenei tevékenységéért és a jótékonyság terén végzett szolgálataiért érdemelte ki.

Ed Sheeran pályafutását mi is követjük, és igazából azt szeretjük benne, hogy nem a divat popot erősíti, hanem egy szál gitárral hódítja meg a világot. Ez ahogy a fent látott számokból látjuk, sikerül is neki. Nem csak a rajongók nyomására, de már a Sziget is régóta a színpadán akarja tudni a világsztárt.

„Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.


„A Sziget történetében ilyen korán még nem hoztunk nyilvánosságra headlinert. Generációjának legjobb zeneszerzője nem csupán az egyik legaktuálisabb sztár a popvilágban, de a Sziget »Love Revolution« koncepciójában is egy emblematikus szereplő, tudván, hogy például jelentős szerepet játszik a drop4drop által indított jótékonysági kampányban, ami azt tűzte ki céljául, hogy a világban minél többen juthassanak tiszta vízhez" – tette hozzá Kádár, aki emlékeztetett, hogy a Love Revolution egyik alappillére a környezettudatosság, azon belül is az élő víz védelme.


Mint sokan tudják, október 1-én délelőtt 10 órakor indul az úgynevezett Szitizen Prime akció, amikor a leggyorsabb jegyvásárlók az első 24 órában – vagy a készlet erejéig – olcsóbban vásárolhatnak öt és hét napos bérleteket – a hét napost például 20 ezer forinttal kevesebbért, mint a teljes ár. Ha spórolni akarunk, érdemes bevállalni, ugyanis a Szigeten kizárt, hogy ne találkoznánk minden nap egy olyan programmal, amit ne akarnánk megnézni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás