Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmasat bakizott az egyik legnépszerűbb magyar DJ

Hatalmasat bakizott az egyik legnépszerűbb magyar DJ

Zene, Film & Kultúra

Hatalmasat bakizott az egyik legnépszerűbb magyar DJ

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:02
Az első mém Jon Bourne barátomtól származott: a képen Sterby Paul Oakenfold mögött áll, és azt gondolja magában, hogy:
hmm… ügyes gyerek ez a Paul van Dyk!
Aztán még több mém érkezett, és fogalmam sem volt mi folyik itt.

Ezután egy másik barátom nyitotta fel a szemem, hogy a magyar lemezlovas nemes egyszerűséggel Paul van Dyk budapesti magánfellépésén Paul Oakenfoldot konferálta fel. A homokszemet nagyjából meg lehet érteni a gépezetben, mindkettő trance DJ, mind a kettő kultikus producer, mind a kettő Paul, de ettől még nem várnánk ekkora bakit valakitől, aki még ismeri is a stílust.

Paul van Dyk amúgy a Listen to the Future turné keretein belül érkezett Budapestre, és a Rioban csinált egy fantasztikus házibuli szerű fellépést. Ezt már bátran nevezhetjük annak, mivel van Dyk mostanság nagyon durva live acteket tol, és egyáltalán nem DJ szettel utazza körbe a világot.

A legtöbb rajongó természetesen kiborult interneten, és biztosan sokaknak beleégett az agyába Paul van Dyk arca, amikor Paul Oakenfoldként konferálták fel. Látva a videón még én is teljesen megsajnálom szegényt.

Nem is tudom mi járhatott akkor a fejében, de remélhetőleg a buli végén már teljesen elfelejtette a melléfogást. Mivel Sterbinszky hamar próbált javítani a dolgon és a közönség is belekezdett a Paul van Dyk skandálásba, ez egészen biztosan így volt.

(Torony)


Update - Sterby az eset után nagyon korrekten bocsánatot kért mindenkitől: