promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új előzetessel borzol a Halloween
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bizony, a '70-es évek végén igen csak parázós lehetett az egész alkotás. Nem csoda, hogy a nagy klasszikusok közé sorolják, és hogy még mindig 7,8-as pontszámmal tud díszelegni az IMDb-n. Az már csak hab a tortán, hogy a 300 ezer dollárból készült film 70 milliót hozott a konyhára.

Ugyebár a mostani 2018-as változat nem újrafeldolgozás lesz, hanem egy vérbeli második rész. Igen, tudjuk, hogy ennek már van, és még rengeteget legyártottak belőle, mivel nem akartak leállni a franchise-zal, de az alkotók úgy döntöttek, ezeket mind a sarokba dobják.

Jamie Lee Curtist újra Laurie szerepében láthatjuk, míg Nick Castle ismét felveszi a maszkot, és átszellemül az elmebeteg gyilkos, Michael Myersé. A film 40 évvel a borzalmas gyilkosságok után folytatódik. Laurie bosszúra vágyik, míg Myers kiszabadul az elmegyógyintézetből, szóval jöhet a nagy összecsapás.

Az friss előzetes nagyon bíztató, mivel érezni benne a Carpenter-féle varázst, de azért David Gordon Green rendező igyekszik feldobni modern és látványos megoldásokkal az egészet.

A filmet október 19-én mutatják be az amerikai mozik, nálunk pedig október 25-re ígérik a premiert. Aki addig nem bírja ki, az nézze meg az 1978-as változatot, meg letesztelheti a második részt is, ahol egy meglepő csavart tettek bele az akkori alkotók, de ugyebár ez a 2018-as változatnál már nem fog szerepet kapni.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás