promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Terence Hill filmje népszerűsítése miatt jön hazánkba, szeptember 20-án. A Nevem: Thomas című filmnek ő a rendezője és főszereplője is egyben. A mozi nélkülönözhetetlen eleme lesz a Terence Hill (és Bud Spencer) védjegyévé vált bunyó.
Kedves Magyarok!
Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát, ott mindent infót pontosan megtudhattok.
Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Ezeket a sorokat a 79 éves Terence Hill (polgári nevén: Mario Girotti) írta a legnagyobb közösségi oldalon.

A forgalmazó csak pár mondatot árult el a filmről:
Terence Hill legújabb filmjében egy Harley Davidsonra pattanva indul el Olaszországból, hogy megtalálja önmagát, és meg sem áll Spanyolországig. Természetesen út közben nem maradhatnak el a színésztől megszokott balhék sem... Egyelőre nem árulunk el többet, a teljes történetet szeptember 20-tól ismerhetitek meg a mozikban!

Azt nem lehet tudni, hogy hol lehet majd találkozni a legendás színésszel, de nem lenne meglepő, ha ellátogatna a budapesti Corvin-negyedben található Bud Spencer-szoborhoz, amin egy Terence Hill idézet is áll.

A mostani film címe valószínűleg utalás Terence Hill egyik korábbi, 1973-as filmjére a Nevem: Senkire, amiben kivételesen nem Bud Spencer, hanem Henry Fonda volt a partnere.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás