promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lassan meglesz a focicsapat: úton van Eddie Murphy tizedik gyermeke
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A filmsztár és ausztrál barátnője, a színész és modell Paige Butcher második közös gyermeküket várják – erősítette meg a pár a Hollywood Reporternek.

A pletyka akkor kapott szárnyra, amikor a nőt egy kézi mellszívó vásárlása közben fényképezték le. A találgatásokat végül egy hivatalos közleménnyel zárták le, amelyből kiderült Murphy és Butcher kétéves kislánya, Izzy nemsokára kistestvért kap. A születendő poronyt Eddie Murphy tizedik gyermeke lesz.

A Beverly Hills-i zsaru, a Szerepcsere, az Amerikába jöttem, az Én, a kém és a Shrek sztárja korábban három nővel vállalt közös gyermeket, köztük a Spice Girls énekesnőjével, Mel B-vel, Angel iris nevű kislányuk immár 11 éves. Murphy legidősebb gyermeke, Eric pedig hamarosan betölti a harmincat.

Eddie Murphy pályafutása a kétezres évek elején meglehetősen lelassult, az elmúlt tíz évben összesen hat filmben tűnt fel, utoljára a 2016-os Mr. Church-ben láthattuk.

Június közepén indult új filmje forgatása, amelyben a színész a legendás komikust, Rudy Ray Moore-t alakítja majd. A Dolemite is My Name a Netflixen lesz látható, várhatóan jövőre.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás