promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végül nem fogja látni Sean Pault a magyar közönség
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A SZIN szervezői valószínűleg leestek a székről, amikor meglátták az e-mailt, amit a sztár menedzsmentje küldött:
Sean Paul már korábban is térdproblémával küzdött, ami most olyan stádiumba került, ami azonnali operációt igényel, emiatt kénytelen szegedi koncertjét lemondani
– állt a levélben. Ezzel sajnos Szeged elvesztette az egyik legnagyobb kiemelt fellépőjét.

„Korábban úgy volt, hogy egy nappal fellépése előtt érkezik a szombati nap sztárja, hiszen szerette volna megismerni Szegedet” – mesélte Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. „A zenekar ugyan megérkezett, a főszereplő sajnos Florida felé tart egy rendkívül fájdalmas térdporc sérüléssel” – tette hozzá.

„Mi azért megpróbáljuk a lehetetlent, hogy pótoljuk Sean hiányát, ami egy nappal a fellépés előtt nagy csoda lenne” – mondta a főszervező, hozzátéve, hogy nagyon sajnálják a történteket, de ilyen már többször előfordult a hazai fesztiváltörténelemben, és bár Sean Paul fellépése nagyon hiányozni fog az idei programból, bíznak abban, hogy a SZIN látogatói önfeledten zárják majd a nyarat a fesztiválon.

A jamaicai származású zenészt valószínűleg már tényleg nem lehet hasonló névvel pótolni, de muszáj lesz valakit a főműsoridőben színpadra tenni. Ez hálás és egyben hálatlan feladat is egyben egy előadónak vagy zenekarnak.

Akit csak kifejezetten
Sean Paul érdekelt volna, annak – információink szerint – nem fogják visszaváltani már a jegyét, így érdemes minél hamarabb megválni tőle.

A Szegedi Ifjúsági Napokról ebben a cikkben írtunk bővebben.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás