promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ítéletidő tombolt a Backstreet Boys koncertjén, többen megsérültek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Váratlanul heves vihar csapott le Oklahoma állam déli részére szombat este. Az orkán erejű szél és özönvízszerű eső a Texas állam határához közeli Thackerville-ben rendezett Backstreet Boys koncertet sem kerülte el.

Éppen elindult volna a kilencvenes évek legendás fiúbandája a WinStar World Casino and Resort-ban tartott szabadtéri koncertje, amikor lecsapott a vihar. Bár a szervezők figyelmeztették a közönséget az ítéletidőre, a hírek szerint a sorban állók közül minegy 150 ember mindenképpen be akart jutni, eszük ágában sem volt elhagyni a helyszínt.

Így hiába igyekeztek evakuálni a területet már az első villámcsapások idején, sokan még mindig a bejárat közelében álldogáltak.


A 120 km/órás szél feldöntötte a beengedő kaput, és a felette álló sátrat, az összedőlő fémszerkezet pedig 14 embert sebesített meg. A helyszínen készült felvételek tanúsága szerint több tucat tűzoltó-, mentő- és rendőrautó érkezett a helyszínre. A sérültek közül két embert kellett kórházba szállítani, de később őket is kiengedték.

Kevin Richardson, a fiúbanda tagja a vihar előtt arról írt a Twitteren, hogy csaknem 12 ezer embert várnak a 98 Degrees nevű szintén kilencvenes évekbeli fiúbandával közös koncertre.

Később ő tájékoztatta a közönséget, hogy az esemény elmarad. Senkit sem akarnak veszélybe sodorni, az időjárás, és a sérültek miatt lefújják a koncertet, a legfontosabb, hogy mindenki érjen haza épségben – írta Richardson.

De mindenkit megnyugtatott, visszatérnek még Oklahomába, úgyhogy őrizzék meg a jegyüket.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás