promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kendrick Lamar kicsit alkotott a Nagyszínpadon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Úgy látszik a „giga” sztárok már csak így nyomják, ha Nagyszínpadra kerülnek. Lamar 12-szeres Grammy-díjas és bezsebelt egy Pulitzer-díjat is, de mégis csak egy hatalmas nagy haknit tudott a Sziget elé dobni.

A koncert ugyebár 21.30-kor kezdődött volna, de Lamar és csapata körülbelül 40-45 percet késett. A közönségen érződött is a csalódottság. Állítólag Lamar kérdőre is vonta a „szigeteseket”, hogy elég ratyi a hangulat, de hát igazából ezt Pulitzer-díj nélkül is tudnia kellett volna, miért van.

A Sziget persze ismételten hibátlanul tálalt mindent, a saját hangrendszerük működött, Lamaréknál viszont gond volt a technikánál, amit körülbelül fél órán át szereltek, és még ezután se volt tökéletes, mivel Lamar rappét nem igazán lehetett hallani.

Persze, hogy azonnal mindenkinek Rihanna jutott eszébe, aki szintén késett, és szintén meglehetősen béna fellépést produkált. A legnagyobb húzónévnek így ismét sikerült lejáratnia magát, és persze kicseszve a Sziget legnagyobb mozgatórugójával, vagyis a közönséggel. Lamarnak amúgy körülbelül 50 perc jutott a Nagyszínpadon, szóval alig láthattak belőle valamit. Amúgy a fotózás is le volt tiltva a részéről és felvételt se lehetett csinálnia róla a sajtósoknak, azonban nem is nagyon lett volna mit.

Vannak persze még lelkiismeretes sztárok, mint mondjuk Damon Albarn és a Gorillaz, akik csütörtökön már 21.20-kor színpadra akarnak állni, hogy minden beleférjen.

Megmondtátok:

– jó nagy fo.s volt! és ráadásul késtél is! köszi a semmit Kendrick Lamar! (J.O.)

– Köszönjük a playbacket és a rövidített prezentációt . Ennél már csak jobb lesz... (D.Cs.)

– What the fuckin sound at Kendrick show? And half show cut? Big fail. Diss to organizers. I travelled 1000km to hear Kendrick and I heard only drums - thanks a lot guys!First time sziget no more sziget. (O.R.) (1000 km-t utazott a barátunk, hogy hallhassa Lamart, de csak a dobokat hallotta, és sz*r is volt az egész. Először jött Szigetre, és nem fog többet jönni Kednrick mester miatt.)

– Kendrick irrespect person smell like shit asshole bitch looser ! I never listen your music anymore ! (O.C.) (Soha többé nem fogja hallgatni a zenéjét ez az úriember, az elején pedig nagyon csúnyán beszél róla.)

A többi kommentet felesleges idézgetni, mert többször szerepel bennük a sz*r szó, mint ahányszor én leírhatom.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás