promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Az eddigi legsötétebb, legkegyetlenebb szuperhősfilmnek ígérték, és az előzetes alapján nem is kell csalódnunk a Venomban.

Ruben Fleischer rendező munkája már-már elmossa a határokat a horror és a klasszikus képregényfilmek között. Igaz, a hírek szerint a Venom hosszú huzavona után mégsem a Marvel Univerzumban játszódik majd, a címszereplő hiába a Pókember-történet szülötte.

A Marvel képregények alapján a Disney (és az általa megvásárolt) Marvel Studios gyártja futószalagon a filmeket.

Kivételt csak a Pókember jelentett, amelynek jogait a Sony szerezte meg, beleértve a történet minden mellékszereplőjét, és főgonoszát, így a Venomot is. És bár később végül Pókember is felbukkant a Marvel Univerzumban, vagyis a Disney és a Sony megegyezett a karakter közös szerepeltetéséről, Venom maradt a Sony kizárólagos tulajdona. Ennek köszönhetően a Tom Hardy által életre keltett szörny-szuperhős Pókember világától függetlenül jelenik meg.

A film Eddie Brock (Tom Hardy) történetét követi, aki egy botrány után úgy igyekszik visszaszerezni újságírói hitelét, hogy a rejtélyes vállalat, a Life Foundation után kezd el nyomozni. Gyanús üzletek, és felforgató tények helyett azonban csak egy idegen életformát talál, aki köszöni szépen a felfedezést, és gyorsan szimbiózisba lép az emberi testtel. A földönkívüli organizmus által megszállt Brock hamar gyanút fog, hogy valami nem stimmel, amikor fekete trutymószerű anyag nő ki a testéből, és kegyetlenül lemészárolja a rátámadó rosszfiúkat. Idővel Brock megtanul együtt élni a félelmetes szimbiótájával, és ketten könnyűszerrel számolnak le mindenkivel. Egészen addig, amíg fel nem tűnik egy hasonlóan kíméletlen páros a színen.

Tom Hardy mellett Michelle Williams, Riz Ahmed és Woody Harrelson is felbukkan a filmben. A Venomot október 4-én mutatják be a mozikban.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás