promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A San Diego-i Comic-Conon mutatta be új szuperhősfilmjét a DC. A jövőre érkező Shazam! komoly elmozdulást jelez a "kisebbik" képregényes univerzum világában, hiszen Az acélember, a Suicide Squad, vagy Az Igazság ligája komor, sötét és kegyetlen karakterei után a DC egy vidám figurát dob be a közösbe. Ezzel végre a konkurencia nyomába eredhetnek, bár a lemaradásuk jelentős, hiszen a két Deadpool-filmmel a Marvel már jócskán előttük jár. Igaz, a Shazam! a teaser trailer alapján más hangvételű lesz: a tapló humor helyett inkább a képregényes világ alapvetően gyermeki vonását hangsúlyozza ki.

Billy Batson árvagyermekként egyik családtól a másikig sodródik. Amikor az iskolában megvédve egy társát, keményen nekimegy a zaklatóknak, tudtán kívül egy nagyhatalmú varázsló, Shazam kiválasztja a fiút. Billy különleges erőt kap ajándékul, ha kimondja a varázsló nevét, hirtelen kigyúrt, harmincas szuperhős lesz belőle. Hiába változik azonban felnőtté, a humora megmarad kiskamasznak, a szuperhős testbe zárt gyermeki poénok pedig egy egészen új világot nyitnak meg a DC univerzumában. Billy és mostohatestvére elkezdik felfedezni az újdonsült erőben rejlő lehetőségeket, amire szükségük is van, hiszen kisvártatva felbukkan a gonosz zseni, Dr, Thaddeus Sivana, akit csak Billy/Shazam képes megállítani.

A Shazam! főszerepét Zachary Levi játsza, akinek nem ismeretlen a szuperhősök világa, igaz, eddig a másik oldalon, a Marvel filmjeiben bukkant föl. A főgonosz bőrébe Mark Strong bújuk, akit a Suszter, szabó, baka, kémből, vagy a Kingsmanből ismerhetünk. A varázslót a Gladitáor, és a Véres gyémántok sztárja, Djimon Hounsou alakítja. 

A Shazam! 2019. április 19-én kerül a mozikba.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás