Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatást kap a Halloween

Folytatást kap a Halloween

Zene, Film & Kultúra

Folytatást kap a Halloween

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:25
A Halloween – A rémület éjszakája 1978-ban jelent meg, és a félelemkeltés nagy mestere, John Carpenter hozta tető alá, mindössze 300 ezer dollárból. Nos, az alkotás 70 milliót hozott a konyhára, szóval jó befektetésnek bizonyult.

Utána, ahogy ez lenni szokott, megpróbáltak róla minél több bőrt lehúzni a franchise-zal, de már az 1981-ben bemutatott második rész sem jött be annyira a közönségnek. A mostani 2018-as folytatás mind a hét rész történéseit a sarokba dobja, és az eredeti 78-as változat után veszi fel a fonalat. Szóval az ezekbe belevitt fordulatok itt már nem élnek. Itt van egy óriási csavar, de nem lőjük le, hátha valaki meg szeretné nézni egyszer.

Jamie Lee Curtist újra Laurie szerepében láthatjuk, míg Nick Castle ismét felveszi a maszkot, és átszellemül az elmebeteg gyilkos, Michael Myersé. A film 40 év után folytatódik a borzalmas gyilkosságok után. Laurie bosszúra vágyik, míg Myers kiszabadul az elmegyógyintézetből, szóval jöhet a nagy összecsapás.

Myers végül nem tudott olyan kultikus karakterré válni, mint mondjuk Freddy Krueger vagy Jason Voorhees, pedig utóbbi megszületésében igazán nagy szerepe volt. Ettől függetlenül megvan a maga rajongó tábora a Halloween sorozatnak, akik nagyon várják a mostani folytatást, és egyetértenek azzal, hogy nem veszik figyelembe a folytatásokat.

A filmet David Gordon Green rendezi, a forgatókönyvet is ő írta, Danny McBride-dal és Jeff Fradley-vel karöltve. A Halloweent október 19-én mutatják be az amerikai mozik, és valószínűleg nálunk is valahogy így fog debütálni, az IMDb jelenleg október 25-ét ír.

Most pedig vessük bele magunkat a szinkronos előzetesbe! Aki még nem látta az első részt, az ajándékozza meg magát vele egy klasszikus horror estén. (Torony)