promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet egy kis WALDØ remix?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Alex a „Menned kéne” című új dalában – mely a Margaret Island csodálatos hangú énekesnőjének, Lábas Vikinek közreműködésével készült – visszanyúl az eredeti ByeAlex gyökerekhez, ahhoz az időszakhoz, amikor még keserédes, csendes, akusztik-pop számokat írt. Épp emiatt a melankólia miatt Alex úgy érezte, az unplugged eredeti verzió mellett szeretne egy modern újragondolást is. Ezután fordultunk Waldohoz, aki jelenleg a legfrissebb ötletekkel rendelkező producer az országban – és akit hamarosan bővebben is be fogok nektek mutatni.

Így az eredeti “Menned kéne” mellett, amit a YouTube-on már közel kétmillióan láttak és hallottak, most már itt a dinamikusabb, frenetikus droppal rendelkező új változat is.


Viktorra először 2008-ban figyelt fel Magyarország, amikor megnyerte a Megasztárt. Az azóta eltelt tíz évben a hazai közönség egyik kedvenc előadójává vált, akinek olyan dalokat köszönhetünk, mint a „Hatodik emelet”, a „Solo” és a „Fire”. Az elmúlt időszakban az énekes-dalszerző folyamatosan látható volt a képernyőn  is: a Star Academy-ben zsűri, a Sztárban sztárban versenyző, majd a Sztárban sztár +1 kicsi második évadában újra zsűri szerepben láthattunk. A szöveg egyfajta óda a városhoz és a magyar nőkhöz, a „Budapest Girl”-t nemzetközi hírességek gyönyörű vonásai alkotják – találkozhatunk Rihanna stílusával, Mila Kunis tekintetével, Angelina Jolie szájával és Jennifer Lopez idomaival a Viktor által írt szövegben. A „Budapest Girl” pozitív hullámokat és életérzést közvetít, szépsége egyszerűségében rejlik, amihez egy színes, vidám lyric videó is készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás