promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négy Szigetes fellépő is díjat kapott a Brit Awards-on
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A brit grime egyik legnagyobb sztárja, Stormzy nyerte el a legjobb brit énekesnek és az év albumának járó díjat, a Gang Signs and Prayer című lemezéért. A fiatal énekes, aki alig akarta elhinni, hogy két kategóriában is nyertes lett, családjának, édesanyjának, alkotótársainak és Dél-Londonnak, ahol felnőtt, mondott köszönetet a díjakért.

Dua Lipa, akit öt kategóriában is jelöltek a Brit Awards-ra, a legjobb brit énekesnő díját hozta el, és ő kapta a 2017 legnagyobb felfedezettjének járó elismerést. Lipa előbbi díját minden énekesnőnek ajánlotta, aki lehetővé tette számára, hogy ilyen nagyot álmodhasson.

A legjobb brit együttes díját a világ egyik legnépszerűbb virtuális együttese, a Gorillaz zsebelte be. A nemzetközi kategóriákban a Foo Fightersnek ítélték oda a legjobb együttesnek járó díjat, Lorde kapta a legjobb énekesnőnek, Kendrick Lamar a legjobb énekesnek járó díjat. Ed Sheeran énekes-dalszerző sem távozott üres kézzel, a globális siker-díját kapta 12 millió példányban eladott Divide című albumáért.

A díjátadón felléptek mások mellett Justin Timberlake, Rita Ora, a Foo Fighters és Kendrick Lemar. A megbetegedett Ariana Grande helyére Liam Gallagher ugrott be.

A díjak átvételéről ide kattintva találjuk a videó listát. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás