promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Akváriumban lép fel a Killswitch Engage

Az Akváriumban lép fel a Killswitch Engage

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Killswitch Engage amerikai metalcore együttes, a massachusettsi Westfield-ből, az Overcast és az Aftershock bandák megszűnését követően alakult meg 1999-ben. A jelenlegi felállásban az énekes Jesse Leach, a basszista Mike D'Antonio, a gitárosok Adam Dutkiewicz, illetve Joel Stroetzel, a dobos pedig Justin Foley.

A Killswitch Engage a 2004-ben kiadott The End of Heartache lemezével vált igen népszerűvé, amely aranylemez lett az USA-ban 500.000 eladott példányszámmal. A címadó számot Grammy-díjra is jelölték.

A csapat sikerrel lépett fel már a legnagyobb fesztiválokon, úgymint a Soundwave Festival, Wacken Open Air, Reading and Leeds Festivals, Ozzfest, Download Festival, Rock on the Range, Rock Am Ring, Mayhem Festival, Monsters of Rock, Pointfest, Knotfest és a Heavy MTL.


A banda több mint 4 millió albumot adott el idáig csak az Egyesült Államokban, és az amerikai heavy metal újhullámos képviselőiként tartják őket számon. A Killswitch Engage elsősorban metalcore-t játszik, a hangzást extrém metal és hardcore elemekkel kiegészítve. Többször nevezték már őket a metalcore egyik alapítójának is.

A Killswitch Engage jelenleg nyolcadik albumának felvételein dolgozik, ami idén fog megjelenni.

A csapat 2018. június 16-án lép majd színpadra az Akváriumban. A koncertre jegyek február 19-én 11 órától kaphatók.  

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás