promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tele van ismert pasikkal az új Charli XCX klip
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Charli XCX új számából kiderül, hogy mi áll pontosan a lányok ‘nem érek rá’, ‘sajnos közbejött valami’ és ‘egy barátnőm szakított és vele kell lennem’ last minute program-lemondásai mögött: a pasik. A ‘Boys’ címre hallgató dalt Charli Jerker Hanssonnal (Zara Larsson producere) és Cass Lowe-val (aki a Snakeships és a Rudimental dalaiban működik közre rendszeresen) együtt készítette, a frappáns kis szám az énekesnő jövőre várható következő lemezének második megjelenése az ’After The Afterparty’ után.

A dal zenei alapja gyakorlatilag ennél egyszerűbb nem is lehetne, és maximum azoknál fogja megváltani a világot, akik kedvelik a primitívebb zenéket, de hát ilyen ez a pop ipar – olykor az egyszerű a jó.

A videót az énekesnő rendezte, amely átfordítja a berögzült nemi sztereotípiákat és a férfiakat tárgyiasítja a nők helyett – mindezt a zeneipar legszexibb pasijainak a közreműködésével. A klipben Joe Jonas, Theo Hutchcraft, Diplo, Charlie Puth, Stormzy, will.i.am, Vance Joy, Wiz Khalifa, G-Eazy, Ty Dolla Sign és sok más ismerős arc és felsőtest feltűnik.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás