promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan a Nagy-Szín-Pad! három döntőse
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A közönség három platformon - SMS-ben, az Instagramon, illetve a nagyszinpad.com-on szavazhatott. Az így beérkezett voksok a Nagy-Szín-Pad! 22 fős szakmai zsűrijének pontszámaival együtt, 50-50%-ban figyelembe véve adták ki a végeredményt.

A döntőbe, amelyet május 27-én, az Akvárium Klub nagytermében tartanak, a következő három produkció jutott: Mörk, Lóci Játszik, Jónás Vera Experiment.

A szavazás május 24-én reggel újraindult, de most már kizárólag a 3 továbbjutó rajongóin a sor: ők egészen a május 27-i döntőig voksolhatnak, ahol a szavazást az élő adás folyamán zárják le, majd az összesítés után bejelentik a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét.

Szavazni a következő módokon lehet:

SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy telefonszámról naponta maximum 5 SMS szavazatot fogadnak el.

Instagramon a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy Instagram profilról naponta maximum 5 szavazatot fogadnak el. Szavazni csak publikus profilról lehet!

A nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain.

A döntősök kódjai:

Jónás Vera Experiment: vera
Lóci Játszik: locijatszik
Mörk: mork

Az elődöntő résztvevői meghívást kapnak a Sziget, a Telekom VOLT, a Strand Fesztivál és a MOL Nagyon Balaton rendezvényei mellett a Campus Fesztiválra és az Akvárium Klubba is.

A döntő résztvevői közül a díjak felajánlói választják majd ki azt a produkciót, amely az MTVA jóvoltából Magyarországot képviselheti a 2018-as Eurosonic Festivalon, Hollandiában.

Jónás Vera Experiment  


Lóci Játszik
 

Mörk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás