promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford is mesélt kicsit az új Szárnyas fejvadászról
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az új előzetesről már mi is beszámoltunk, ide kattintva tudjátok elérni. Ford, aki a harminc évvel ezelőtti, Ridley Scott rendezésében készült sci-fiben Decardot alakította, a Szárnyas fejvadász 2049 című filmben ismét visszatér az egykori replikánsvadász szerepében.

A folytatás főhősét Gosling játssza. A fiatal fejvadász a világot káoszba döntő súlyos titok nyomára bukkan, amelynek megfejtéséhez fel kell kutatnia a harminc éve eltűnt Decardot. A közönségtalálkozón Ryan Gosling és a rendező, Denis Villenuve társaságában válaszolt a kérdésekre –hozta le a The Hollywood Reporter.

Villeneuve beszámolt róla, hogy Ford és Gosling mellett Jared Leto, Robin Wright és Ana de Armas is látható a filmben. Megjegyezte: ha harminc éve valaki azzal jött volna hozzá, hogy ő rendezi a folytatást, hangosan kinevette volna.

Izgalmas volt szembesülni azzal, hogy az 1982-ben bemutatott filmben megjelenő technikai jövő mennyire valósult meg - mondta Ford. Továbbá megosztotta a közönséggel, hogy milyen mély és gazdag érzelmek jelennek meg abban a jelenetben, amely Decard múltját és jelenét hidalja át, amikor először találkozik Goslinggal.

Ford egy nappal első jelenete felvétele előtt járt először a forgatáson. A helyszín aprólékosan be volt rendezve, még az eső is esett, akárcsak a harminc évvel ezelőtti jelenetekben.

„Nagyon izgalmas, megragadó élmény volt”- idézte fel. Hangsúlyozta, hogy nagyon élvezte a közös munkát Goslinggal, tetszett neki, hogy a színész felelősséggel játszotta a szerepet és komplexek lettek a közös jeleneteik. Dicsérte Villeneuve rendezői elképzelését és színészvezetését is. 
 
Gosling elmesélte, hogy gyerekként látta az eredeti mozit, amely nagy hatást gyakorolt rá, és "szürreális élmény" volt számára, hogy a folytatáson dolgozhatott. Ford megjelenése a forgatáson felszabadító hatással volt rá is, és mindenkit magával ragadott a közös munka - tette hozzá.

Gosling a Vanity Fair cikkében arról is beszámolt, hogy a verekedős jelenetben Ford egy óriásit behúzott neki. A stáb hozott egy vödör jeget Goslingnak, hogy kezelje az arcát, de Ford gyorsan belenyomta az öklét a jégbe. Denis Villeneuve rendező tréfásan azt mondta Ryannek, hogy nézd a pozitív oldalát, most mosott be neked Indiana Jones. Később Ford engesztelésképpen egy üveg whiskyvel a kezében jelent meg, öntött egy kicsit Goslingnak, majd elsétált a maradékkal.
 
A film bár a jövőben játszódik, de sok ismerős helyszínt fogunk találni az alkotásban, mivel Magyarországon forgatták. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás