promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkapta utolsó előzetesét a Wonder Woman
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Női főhőssel akarja magát gatyába rázni a DC, legalábbis a rajongók szemében, mivel a Batman Superman ellen, valamint az Öngyilkos osztag nem kapott túl jó értékeléseket. Bár előbbinek a rendezői változatát imádják a fanok, és a többség szerint az Öngyilkos osztaggal is annyi volt a baj, hogy borzalmasan volt megvágva. Meglátjuk Wonder Woman mit tud letenni az asztalra.

Wonder Woman önálló filmje azután kapott zöld utat, hogy a karakter 2016-ban szintén Gal Gadot alakításában feltűnt az Igazság hajnala filmben. Ha már női főhős, így a rendezői székben is egy tehetséges női rendező, Patty Jenkins foglal majd helyet. Szükség is van a tehetségre, mert az IMDb szerint is 120 millió volt erre filmre. Összehasonlításképp a Batman vs. Superman például 250 millióból készült.

A Wonder Woman lehet az első olyan női képregényhős, aki felkavarja az állóvizet, mert az Elektra és a Macskanő is elhasalt anno.
 
Gyors sztori: Diana (Wonder Woman) themüszkirai hercegnő, az amazonok királynőjének, Hippolütének a lánya, aki Themüszkirán, az amazonok szigetén él, amazontársaival együtt itt vált belőle is rettenthetetlen harcos. A második világháború idején Steve Trevor (Akit Chris Pine alakít majd), az amerikai légierő vadászpilótája a sziget közelében zuhan repülőgépével a tengerbe, ahonnan Diana menti ki. A szokatlan megismerkedés után Trevor figyelmezteti az amazonokat, hogy a háború őket is veszélyezteti, ezért Diana Trevorral tart a külvilágba, hogy elejét vegyék a begyűrűző háborúnak. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás