promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkeztek az EDM fellépők is a Soundra
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mondjuk úgy, hogy olyan neveket kapunk, akik inkább a most felkapottabb divat elektrót képviselik. Érkezik tehát a Balaton Soundra a skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívájának, a legendás múltú Swedish House Maffiának két világsztárja, Axwell Λ Ingrosso, akik 2014-es összeállásuk óta készítik a híresebbnél híresebb slágereiket. Jön a Grammy-díjas, rendkívül tehetséges és ambiciózus DJ-producer Zedd, aki feltartóztathatatlanul száguld előre a siker útján: alig múlt huszonhét éves, de már korunk legfelkapottabb-keresettebb EDM előadói között jegyzik.


Itt lesz Zamárdiban a mindig nagyszerű formában lévő holland veterán house DJ-producer, énekes, zeneszerző Don Diablo, és első alkalommal lép fel hazánkban Anglia egyik legújabb pop-kedvence, a huszonegy éves énekesnő-dalszerző-modell Dua Lipa.


Visszatér Hollandia ultramodern, zajos és egyedülálló elektronikus zenei projektje, a Noisia is, a rap felhozatalt az angol Section Boyz erősíti. A feltörekvő DJ-producer generációt képviseli a Balaton Soundon a legnagyobb amerikai fesztiválokat megjárt huszonéves DJ-hölgy Mija, valamint Belgium új kedvence, a kőkemény basszusokkal kísérletező Eptic.


A magyar fellépők közül biztosan fellép már Zamárdiban a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás